Aktuellt, Försäljning, House of Hildur

Pop-up-lördagarna på Nora gård startar nu!

Så var det dags igen. 4 lördagar med start 13/8 kommer vi att ta med delar av butiken till Nora gård på Värmdö. Liksom tidigare i år kommer vi att hålla till i Galleriet. Öppettiderna är lördagar 10-15.

Bild från pop-up-butiken i maj 2022

Jag försöker plocka med mig det bästa från butiken. Men det går ju inte att ta med allt och inte heller några stora mängder om så önskas. Så vill du vara säker på att få kika på dina favoriter, hör då av dig till oss innan så ser vi till att det kommer med.

Förbeställning med avhämtning på plats på Nora gård går bra. Beställ senast fredagen innan kl 18 så att vi hinner packa dina varor. Skriv att du vill hämta på Nora gård och önskat datum (13/8, 20/8, 27/8 eller 3/9).

Till Nora gård tar vi med ett urval av garn, stick- & virk-kit och tillbehör som stickor, virknålar mm. Det mesta som vi säljer är produkter som är designade för och bara säljs hos House of Hildur. Du hittar även design och produkter från några av våra leverantörer.

Varmt välkomna allihop. Jag ser fram emot att möta er på plats. Följ oss gärna på Facebook och Instagram. Vårt pop-up-äventyr på Nora gård finns som event på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *