#1gramin2gramut, Garn, Inspiration, Rensa Garnlagret, Stickat, Virkat

Hur går det med årets utmaning?

Att ha garnbutik och initiera årets utmaning #1gramin2gramut är en stooor utmaning. Inte bara pga garntillgången men också för att jag behöver sticka upp modeller, testa garnet, mönster osv.

För stunden stickar jag en hel del i kraftiga garner som Lovikkagarn och islandsgarn. Det är fort gjort och garnerna väger tungt på in-kontot. På ut kontot ser det sämre ut…. Jag har spenderat massor av timmar med Två spetssjalar. Ganska tunt garn, ganska mycket jobb. Därför kan jag konstatera att jag redan efter 2 veckor har ganska mycket att jobba ikapp på ut-kontot. Nåväl, det heter ju utmaning och då ska det väl inte vara alltför enkelt. Jag får bita ihop och sticka ikapp.

Hur går det för er andra? Jag hoppas det har gått bättre för er!

Restgarnsvantar

Restgarnsvantarna ovan som jag stickade för två år sedan ungefär, använder jag för övrigt varje dag på mina efterjobbetpromenader 😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *