Aktuellt, Event, Grön Garn-Fredag, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt

Grön Garn-Fredag

Jag tänkte att vi skulle ha en Grön Garn-Fredag på samma dag som det är Black Friday, d v s fredagen den 27 november. En kväll när vi tillsammans drar igång projekt och inspireras att göra något av de där nystanen vi impulsköpte men som blivit liggande, eller den där restgarnshögen som bara växer. Vi stickar, virkar, broderar vad vi vill. Det kan bli julklappar, något till dig själv eller kanske lite julpynt rent av. Tillsammans tror jag att vi kan få till en riktig helkväll.

Att vara hemma/arbeta hemifrån har fått mig att inse att jag konsumerar mycket mindre än tidigare. Det finns liksom inte samma tillfällen till impulsköp som när man passerade butiker på lunchen och fick syn på en snygg blus eller väska eller något annat. Jag är nog ingen storshoppare rent generellt, men visst faller även jag för impulsköpen. Har jag då saknat detta? Inte alls. Det jag har behövt har jag ju köpt i alla fall. Ett par klick på datorn så är det ju klart.

Jag fördömer ingen som vill göra julklappsfynd på Black Friday. Hade jag haft trasiga lurar till telefonen så hade jag också passat på. Jag tror bara på att tänka till och köpa det man har användning av och inte beställa hem en massa bra att ha. Så denna Gröna Garn-Fredag handlar lite om att upptäcka allt fint man har omkring sig och utmana sig själv att göra något bra av det. Kanske får vi ha detta som ett återkommande event till och med. Men låt oss börja med en första Grön Garn-Fredag.

Grön Garn-Fredag går av stapeln fredagen den 27 november på Facebook. Det är ett onlineevent så du behöver inte ta dig någonstans för att delta. Vilket innebär att det också är Covid-19 säkert. 🙂 Sprid gärna detta event i era nätverk så att vi blir riktigt många som deltar och inspirerar varandra. Var med, kommentera, dela, gilla. Jag tror detta kan bli riktigt roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *