Aktuellt, Hildurs julkalender 2019, Stickat - disktrasor

Hildurs adventskalender – Lucka 4 – disktrasan Ernst

Så var det dags för årets sista lucka. Det var svårt denna gång att få till något som jag ville få till det. Och så är det ju ibland, man har en idé som känns lysande, men den blir inte alls så lysande när man försöker realisera den. Jag ville skapa en disktrasa med julkulor, men jag tyckte inte alls att det blev som jag ville. Det såg inte ens ut som julgranskulor. Jag började därför experimentera med olika grafiska mönster med runda former och efter en stunds lek i Excel så hade jag en idé klar för mig och den fungerade så mycket bättre.

Men vad kallar man en disktrasa som man egentligen hade velat kalla julgranskulan, men som man inte kan kalla julgranskulan, för den ser helt enkelt inte ut som en julgranskula? Jo man tänker på något juligt och vad vore en jul utan Ernst??? Så denna disktrasa, i lucka nummer 4 heter Ernst. Vi har stickat den i smaragdgrönt och som vanligt i Reko Bomull.

Mönstret hittade du här på bloggen!

Nu tänker jag ta jullov och återkommer här på bloggen efter nyår!

Så god jul och ett gott nytt år önskar jag er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *