Julpyssel, Pyssel, Stickat - kramdjur, Stickbingo 2019

När året går mot sitt slut

Det är i slutet av november och nästa helg är det första advent. Av erfarenhet vet man att allt går i en rasande takt i december. Det är marknader, julkonserter, julbord, glöggfika, luciatåg osv osv. Min man brukar säga att det bästa med julen är hela december fram till julafton och det ligger nog mycket i det.

Jag tog en titt på mitt stickbingo och näe, den brickan blir inte klar. Något mer hinns säkert med men jag kommer inte att bli klar. Livet kom emellan och ibland är ambitionerna högre än vad man kan leva upp till.

Men det är ju mycket som jag gjort ändå. De sakerna har bara inte varit en del av bingobrickan. Inför nästa år så kommer jag inte göra någon bingobricka, men jag fortsätter med egna mönster och jag kommer att fortsätta sticka och virka efter andras mönster och jag kommer ta vara på resterna och ge dem nytt liv.

Men jag har ett projekt som jag vill nagga lite på innan jul. Jag är sen på bollen för mönstren har nog funnits där i säkert 10 år vid det här laget, men jag är ändå sugen på att få till en mus eller två från Alan Darts Dickensian Party Mice. Jag är ett stort fan av Charles Dickens. Jag älskar hans A Christmas Story med Ebenezer Scrooge. Vi kommer att gå och se den på Folkoperan i år också. Den har blivit så mycket jul för mig och min familj. Och mössen, de stickade mössen från Alan Dart är ju givetvis tagna från den miljön. Så ni förstår ju att man inte riktigt kan motstå att ge sig i kast med dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *