Aktuellt, House of Hildur, Inspiration, Julklappstips

Tennisarmbåge – vad gör jag nu? Jo beställer hem lite nyheter till butiken!

Sommarens vattning med vattenkanna – regnvatten för att spara på brunnen – gjorde att jag överbelastade armen. Lite slit och släp senare så är tennisarmbågen ett faktum. Åh nej!

Jag vet faktiskt inte om det gör varken från eller till om jag stickar eller virkar, men jag väljer att dra ner på tempot, göra många pauser, inte sticka så länge osv för att se om det möjligen kan hjälpa. Dessutom ger naprapaten armen en omgång 1-2 gånger i veckan, så jag hoppas att det ska ge med sig bara jag är försiktig, gör mina övningar och tänker mig för innan jag slänger ut högerhanden och tar i.

Jag har i alla fall fått till ett nytt gratismönster för november, som kommer att publiceras här på bloggen i nästa vecka – puh! Dessutom har butiken fått ett helt lass med nya garner så är det något du borde spana in så är det våra nyheter! Jag kommer att presentera dem lite en och en här på bloggen och först ut är Shoppels Edition 3. Detta garn kommer ifrån Shoppel och är som många av deras garner rik på färg och lyster! Nystanen väger 50 gram stycke och Garnet består av 100% Merinoull (superwash). Så att det är mjukt och härligt behöver ingen tvivla på.

Sticktidnningen Sticka & Handarbeta

För alla er som har införskaffat sticktidningen Sticka & Handarbeta, så är det ett par muddar där i som är stickade i just detta garn. Du hittar dem på sidan 48-49 och det är ett par Flätmönstrade Pulsvärmare. Ett nystan av Shoppel Edition 3 går det åt. Du behöver dessutom stickor nr 3,5.

Flätmönstrade Pulsvärmare

Vi har tagit hem Edition 3 i 4 olika färger:

Kika gärna in på fler nyheter i butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *