Inspiration, Stickat - sockor

Två sockor på gång

Jag stickar sockor! Jag har två par på gång samtidigt och båda är lite kluriga på sitt sätt.

De limefärgade är pearls in a string av Anita på Anitayarns. Dessa stickar jag i ett garn jag funderar på att ta in i butiken Schoppels Admiral. Känns riktigt härligt att sticka i. Kul och lagom klurigt mönster så här långt.

Det andra paret är citrussockorna från Tant Ulltuss. Här behöver man boken och det är lite bläddrande i den för att man ska sticka rätt häl och kunna följa diagrammet. De ser lite små ut så dessa kanske får bli en julklapp till någon med mindre fötter än jag. ?

Jag varvar mellan dessa två vid olika tillfällen och målet är ju givetvis att bli klar med båda innan oktober är slut.

Detta blir ju tunna sockor och det har ju den fördelen att man kan få i dem i de flesta grövre skor och stövlar. Själv har jag designat Hildurs glada sockor i Bambu Raggi som också är ett tunnare sockgarn.

Färgen på bilden har dessvärre utgått men det finns andra fina färger och i butiken har vi kit med mönster och garn både med och utan stickor. Dessutom så kan man även sticka dem i Alegria om man vill lyxa till det lite. Ange att du vill ha mönster till Hildurs glada sockor när du beställer Alegria i butiken så skickar vi med det.

2 reaktioner på ”Två sockor på gång

  1. Jag har stickat klart ett par i Bambu Raggi och startat med nästa. Denna gång från tån och två på en gång❤️magic loop?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *