Aktuellt, Inspiration, Marknad

Lördagsmorgonmys!

Det är tidig lördagsmorgon. Det är bara jag som är vaken i familjen så det är alldeles tyst. Jag har redan ätit frukost och nu sitter jag uppflugen i soffan med stickningen och en god kopp kaffe nära till hands. Det är en underbar stund. Lite ro och lugn innan dagen drar igång. Efter en ganska kylig vecka har de lovat sommartemperaturer idag, så jag planerar att vara ute och njuta!

Idag stickar jag sockor! På bilden ovan ser ni babysockor i ljuvliga Llama Silk. Jag stickar dock på damsockor. Det är snart Socktober så självklart ska månadens mönster vara just sockor! Så nu vet ni det! Med nystanen i min fina garnskål från Lena Heldrings Keramik går stickningen som en dans!

Den 24:e oktober är det inte bara FN-dagen utan även Raggsockans dag! 2 bra saker på samma dag.

Så för dig som gillar sockor, så finns det mycket att se fram emot under oktober.

Men innan oktober är slut så är det faktiskt lite kvar av september så i helgen packar jag ihop inför garnmarknaden på Laxön! Vill du att jag tar med något speciellt så skicka ett mail till maria@houseofhildur senast torsdag 26 september.

Det är snart dags för ett nytt inspirationsbrev också och jag tror att sockor kommer att vara på tapeten där också ? Vill du också ha våra inspirationsbrev? Maila då till mig på maria@houseofhildur.se så lägger jag till dig på listan.

Det är mycket som händer och som jag inte berättar om här på bloggen. Så följ mig på Instagram hildursbarnbarn och på mina två sidor på Facebook så missar du inget! @houseofhildur och @hildursbarnbarn

Ha en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *