Aktuellt, Inspiration, Kurser och Event, virkat

Virkad mönstermagi

Jag går på kurs! Det är så roligt. Kursen heter Virkad mönstermagi och hålls av Maria Gullberg som också skrivit boken med samma namn. Kursen är baserad på innehållet i den boken. Vi virkar rutor och knåpar med mönster, men Maria lär oss också lite om färglära och inspirerar till att tänka i färg och form och våga prova. Det är jätteroligt och som vanligt är den där bonusen alla trevliga människor på kursen. Igår kväll var det en riktig höjdare, som vi skrattade!

Jag har nu gett mig på en ruta som heter möten och vars utseende kan liknas lite vid ert kalejdoskop. Särskilt om man valt all virka den i starkare kontraster. Än är det för tidigt att se den effekten men med lite tålamod så. Jag virkar min i två grå nyanser med starka färginslag av restgarner.

Nu vet jag vad jag ska göra i påsk! Virka, virka, virka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *