Aktuellt, Egen design, Försäljning, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2019, House of Hildur, Stickat - Pulsvärmare

Idas muddar – januari månads gratismönster

Så var det dags! Nytt gratismönster ute idag. Det är ju den första lördagen i månaden och då drar vi igång årets serie av gratismönster. Vi börjar med muddar. Kanske lite ynkligt att bara ha på sig ett par muddar så här års, men börjar du nu så har du dem klara till våren. Eller så är det kanske lite kylslaget även inne när det är kallt ute och då kan du dra på dem redan nu!

Idas muddar är stickade i Dale Alpakka. Ett alldeles ljuvligt garn som finns i massor av färger i butiken. Det är så mjukt och har nästan en lite ”fet” känsla om ni förstår vad jag menar. Ett nystan räcker perfekt till ett par muddar. Idas muddar är stickade med flätor runt handleden och sedan när man börjar med tummen så fortsätter flätmönstret på handryggen i övrigt är det slätstickning som gäller. Muddarna är avslutade med några varv slätstickning som möjliggör en rullad kant som avslutning på hand och tumme.

Vår vana trogen har vi tagit fram ett stick-kit även till Idas muddar. Detta kit kostar 99 kr och innehåller garn, mönster och stickor.

Här hittar du mönstret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *