Aktuellt, Försäljning, Inspiration, Marknad

Julmarknad Björknäs trädgård

Det har snöat! Ett tunt puderliknande snötäcke pryder trädgården utanför mitt fönster. Så stämningsfullt! Idag och i morgon ska jag stå på julmarknad hos Björknäs Trädgård i Nacka. Vi ska stå utomhus hela dagen, så jag lär bli tvungen att klä mig likt en nordpolsfarare. Men lite snö! En sådan stämningshöjare!

Julmarknad är för mig en viktig del av julstämningen. Det är ett moment som ska med på den där förberedelseresan mot jul. Man hittar kransen till dörren, julblomman och årets tomte. Man hittar julklappar bland hantverk och annat smått och gott som finns till försäljning. Det är härligt och stämningsfullt.

Så nu dricker jag ur mitt kaffe, drar på mig polarstassen, packar ner julmarknadserbjudandena och drar på mig kängorna för nu är det dags för julmarknad! Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *