Stickat - sjal, Ufoutmaningen2018

Marin by Ysolda

Äntligen klar! Denna har jag hållit på med ett bra tag nu, så länge att upplevelsen är att den varit ett UFO även om jag inte ens kan minnas när jag började. Mönstret är inte svårt men fy vad jag har fått kontrollräkna och repa upp. Det är så mycket ökningar och minskningar hela tiden och då är det ju lätt att missa att göra en eller göra en för mycket.

Resultatet är ju fantastiskt, så jag ångrar inte en sekund att jag gjorde den, men det är inte en sjal jag gärna gör om igen. Garnet, där banderollen försvunnit för länge sedan är av ljuvligaste alpacka. Babymjukt om ni förstår vad jag menar och färgen är mörkt vinröd – en riktigt härlig höstfärger även för en blondin ?

Detta blev alltså nr 4/10 i #ufoutmaningen2018. Den ursprungliga 4:an skymtar nu längst ner i stickkorgen. Dags att sätta fart på denna utmaning om 10 ufo-projekt ska bli klara innan jul.

2 reaktioner på ”Marin by Ysolda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *