Aktuellt, Egen design, Garn, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2018, Inspiration, Stickat - Pulsvärmare

Hildurs gratismönster 2018 – Almas muddar

September är här och det är dags för ett nytt gratismönster. Almas mössa har fått sällskap av Almas muddar! Och här har vi faktiskt tänkt till. Muddarna är stickade av det som blev över när vi stickade mössan, så 100 g räcker till både muddar och mössa! Det är dock viktigt att påtala att du måste hålla dig till stickfastighet och övriga mått när du gör mössan för att försäkra dig om att det även räcker till muddarna som väger drygt 30 gram.

Nytt för säsongen är även att Ylle kommit i två nya färger. Tidigare hade vi de gråblå nyanserna men nu finns det även en grön och en lila variant. OBS! De lila och grå nystanen är lika stora som de blå, det var bara bilderna som inte riktigt höll måttet 🙂

Du hittar Almas mössa och muddar som stick-kit i butiken. Du kan dessutom köpa garnet separat.

Mönstret till Almas muddar hittar du här på bloggen.

Om du letar efter mönstret till Almas mössa så hittar du det här också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *