Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2018, Stickat - disktrasor

Hildurs gratismönster 2018 – Disktrasan RENT HUS!

Vi är i augusti och det är dags för ett nytt gratismönster #hildursgratismönster2018. Efter denna otroligt varma som känns som om den pågått i en evighet, har vi nu kvar ännu en månad. Förra året blev det ingen sommar och i år har vi fått två somrar i följd – galet är det! Denna gång blir det en disktrasa och jag har stickat den i Soft Cotton och valt färgen Sunny Yellow 8824 – vad annat kan man välja i år.

Om ni som jag känt att orken inte riktigt funnits där i värmen och att vissa saker helt enkelt blivit liggande eller bara gjorda efter bästa förmåga, så har jag nu skapat en disktrasa som ska få bort all skit i hörnen! Disktrasan är döpt till RENT HUS! När så ett mer normalt sommarväder drar in över Sverige från nästa vecka, så kan du lugnt sätta dig ner i soffan och sticka denna trasa och sedan är det bara att göra rent hus!

Soft Cotton finns i massor av färger i butiken om det nu skulle vara så att du tröttnat på solen och inte vill bli påmind om mer vackert väder på ett tag.

Mönstret till Disktrasan hittar du som vanligt här på bloggen!

Själv längtar jag just nu efter att få spinna lite garn, men det har varit kämpigt då garnet tovat sig själv i mina svettiga handflator. Inte lätt att spinna i 30 graders värme för en svensk som inte är van vid dessa temperaturer i någon större utsträckning.

Ha en trevlig stickdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *