Garn, Hildurs lilla oväntade, Inspiration, Spinna och spunnet, ull

Älska ull!

Jag tvättar ull, kardar, spinnet och tvinnar och befinner mig i himmelriket! Med några dagars ledighet på hemmaplan kopplar jag av och njuter. Det är så roligt och så magiskt att se den lite smutsiga ullen förvandlas till garn.

Visst jag är nybörjare! Det blir lite klumpigt inbland, rysligt tunt ibland men det är så roligt och avkopplande. Jag lyssnar på ljudbok, på fåglarna, på mina egna tankar och känner ro och lugn och avkoppling i hela kroppen. Man säger att stickning är meditativt men det är sannerligen spinnandet också. Dessutom blir jag långsamt bättre och bättre. Övning ger färdighet. Här är en härva jag gjorde här om dagen.

Nästa nöje blir att bestämma vad jag ska göra med allt härligt garn. Kanske skulle jag börja sälja ull i butiken. ? att sälja handspunnet garn kommer inte på fråga när man inser hur många timmars arbete det ligger bakom en sådan här härva. Det skulle ingen vilja betala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *