Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2018, Inspiration, Virkat - mobilfodral

Hildurs Gratismönster 2018 – Mobilfodralet Ester

Har du ett udda nystan liggande, ett nytt garn du vill testa eller vill kanske bara ha ett litet projekt som blir klart på en kväll eller två? Då är maj månads gratismönster något för dig. Vi har skapat ett mobilfodral som är gjort av en sexkantig virkad lapp. Du kan göra den enfärgad, mångfärgad, diskret eller hysterisk. Allt beror på ditt materialval och inspirationen för stunden. Vi har virkat alla våra varianter i olika typer av bomullsgarn eller av ett garn som är en blandning av bomull och något annat. Jag har t ex använt Soft Cotton till några – det blir ett kraftigare mobilfodral men det går självklart bra att använda andra garner också.

Materialet som behövs för projektet är sådant som många av oss redan har hemma. En virknål storlek 2,5 och så ett nystan garn i grundfärgen och så lite rester till dekoration samt en knapp.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen.

En varning kan behöva utfärdas. Det är lätt beroendeframkallande att virka dessa och eftersom att de enkelt går att anpassa till mobiltelefonmodell, så kan man ju enkelt få till en present att ge bort till någon/några man tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *