Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2018, Hildurs lilla oväntade, Stickat - disktrasor

Nytt gratis disktrasemönster

Glad Påsk i förskott! Idag bjuder vi på ett extra bonusmönster för mars – en stickad disktrasa med texten Glad Påsk. Inte kunde ju den vänta till april heller för då skulle det vara för sent. Istället slår vi till och bjuder på ett nytt gratismönster redan idag! Denna gång har vi stickat disktrasan i Reko Bomull, för där fanns det en så härlig gul färg som kallas solgul och den kunde jag inte motstå. Gul är annars en färg som jag inte riktigt känner mig bekväm med, men så här när påsken närmar sig, så kändes den klockren.

Mönstret är en kombination av räta och aviga maskor och på så sätt växer textmönstret fram. Reko Bomull finns dessutom i härliga gröna, lila och orange nyanser som också passar väldigt bra till påsk. Hitta din favoritnyans i butiken!

Mönstret till disktrasan hittar du som vanligt här på bloggen.

Trevlig stickning!

1 reaktion på ”Nytt gratis disktrasemönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *