Egen design, Hildurs gratismönster 2018, Stickat - vantar

Hildurs gratismönster 2018 – Rimfrost – vantar i ull

Det är så kallt. Rysskylan har dragit in över landet och temperaturen har krupit nedåt och har hållit sig på låga temperaturer ganska länge nu. Det är galet vackert ute men väldigt krispigt. Jag är så lycklig över alla ylleplagg jag har. Jag vältrar mig i dem. Koftor, sjalar, sockor, vantar, mössor. Jag kan helt enkelt inte få nog. Flera av mina favoritvantar är inne på andra eller tredje säsongen och de blir bara varmare och skönare för varje år som går.

De senaste veckornas kalla dagar fick mig inspirerad till att göra ett par vantar i det kraftiga ullgarnet Hubro. Vantarna heter Rimfrost och de är mars månads gratismönster. Dessa vantar har en enkel fläta i mudden och en lite mer komplicerad på handens ovansida. De blir ännu mer varma om man valkar dem lite på vantens insida eller så låter du tiden valka dem. Det fungerar det också. Hubro finns i flera vackra färger och jag valde en mild gammelrosa till mina vantar.

Mönstret till vantarna Rimfrost hittar du här.

Nästa gratismönster kommer att publiceras i början av april.

Vantarna Rimfrost hittar du som stick-kit i butiken både med och utan stickor.

2 reaktioner på ”Hildurs gratismönster 2018 – Rimfrost – vantar i ull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *