Stickat - mössa, Ufoutmaningen2018

Dags att dra igång ufoutmaningen

De senaste veckorna har kreativiteten sprudlat och jag har dragit igång det ena projektet efter det andra och är man i den sinnesstämningen så kan man skapa hur många ufon som helst om man inte aktar sig. Så därför är det hög tid att se till att slutföra något också. Dags att dra igång det första projektet i #ufoutmaningen2018.

Jag har hittat Allersmössan i mina gömmor. Kommer ni ihåg den? Många stickade denna för si så där 2 år sedan och då la jag också upp och påbörjade en. Men sedan hände något. Eller så ska man kanske säga att ingenting alls hände. Efter en mönsterrepetition hände det inget mer.

När jag öppnade stickpåsen var jag helt inställd på att jag skulle repa upp allt och spara garnet till något annat, men när jag kikade närmare på det jag gjort, så kände jag att detta kan nog bli något. Så nu har jag dragit igång en av årets utmaningar. #ufoutmaningen2018 och årets första projekt blir alltså Allersmössan. Fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *