Lär dig något nytt, vävstolen

Lära nytt

Har jag tagit mig vatten över huvudet? Jag har fått en vävstol av min mans mormor. Jag har aldrig vävt, jag har ingen aning om hur vävstolen ska se ut i färdigt skick, men under 2018 ska jag få ihop vävstolen och lära mig att väva. Vävstolen är gammal så det finns inget på nätet att få hjälp av. Som tur var är delarna märkta och det finns lite litteratur och gamla tidningsurklipp att ta hjälp av. Nu sitter vävstolen ihop och jag har hela knepet med trampor varp och annat att se fram emot som nästa utmaning. #lärdignågotnytt2018

2 reaktioner på ”Lära nytt

  1. Det finns en mycket hjälpsam facebookgrupp som heter Vävspolen som jag verkligen rekommenderar. Även om din vävstol är ovanlig finns det oftast någon som kan ge råd om du frågar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *