Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2017, Julkalender 2017, Stickat - disktrasor

Lucka nr 22 – Disktrasan God Jul

Om du mot förmodan förbereder dig för julen genom att sitta med fötterna uppdragna i soffan och bara vänta på att dagarna ska gå fram till julaftonen, så är nog detta projektet för dig. Ännu en disktrasa med jultema kommer här. Denna dag har vi utnyttjat kombinationen räta och aviga maskor för att skriva texten God Jul på disktrasan. Snabba stickare gör denna på ett par timmar, men de flesta andra behöver nog mer tid på sig. Men hinner du inte klar till jul, så kommer det ju fler jular. Denna har vi stickat i Soft Cotton och det räcker med ett nystan. Stickorna är nummer 4.

Soft Cotton och stickor hittar du i butiken. Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *