Egen design, Försäljning, Garn, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2017, Inspiration, Stickat - sockor

Oktober månads gratismönster – Hildurs Glada Sockor!

Socktober är här! Detta firar vi med att bjuda på ett sockmönster som oktober månads gratismönster! Vi ger er Hildurs Glada Sockor! Dessa sockor är flät- och färgglada och dessutom utrustade med en förstärkt häl för extra hållbarhet. Glada sockor är något man kan behöva liva upp tillvaron med oavsett tid på året. Raggsockan är ett traditionellt plagg som förekommit i alla möjliga och omöjliga former. Dessa är stickade i ett ganska tunt sockgarn som heter Bambu Raggi. Trots att garnet är så tunt, så är det ändå både varmt och slitstarkt. Ett nystan Bambu Raggi väger 100 g och innehåller 400 m garn och vi har det i 6 olika färgkombinationer i butiken.

Dessa sockor finns att köpa som stick-kit i butiken och innehåller då garn, mönster och strumpstickor. Vill du beställa ett kit så hittar du det här. Stick-kitet finns i 6 olika färgkombinationer.

Mönstret hittar du här!

Nästa gratismönster kommer att publiceras fredagen den 3 november! Detta är årets 10:e gratismönster. Du hittar alla tidigare mönster i menyn under Mönster ovan, eller via denna länk.

2 reaktioner på ”Oktober månads gratismönster – Hildurs Glada Sockor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *