KAL - Knit-a-long, Stickat - halsduk, Stickat - sjal

VårteckenKAL – del 1

Igår drog Järbo Garns Knit-a-long igång. Det är ingen tävling, utan en Vi-stickar-tillsammans aktivitet. En KAL kan vara att man tillsammans stickar ett mönster som man vet exakt vad det ska bli. Denna gång är det dock en överraskning. Vi vet att vi ska sticka en halsvärmare, men vi vet inte hur den kommer att se ut. Nu får vi ledtrådar via Järbo Garns blogg. Det är fyra delar och den första fick vi på Annandag Påsk, d v s igår. Vi började med att sticka falska flätor. Ni som stickade Hildurs julkalender kommer att känna igen er. Vi stickade falska flätor där också. Otroligt vackert, effektfullt och ändå så enkelt. 

Än finns tid att hänga på. Garnet vi stickar i heter Llama Silk och det har vi i en uppsjö av färger i butiken. Du behöver 3 härvor i tre olika nyanser. På Järbo blogg finns även färgtips. 


Detta är mitt färgval. Bilden högst upp gör inte färgen rättvisa. Det är så här den ska se ut. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *