Stickat - kofta, ufoutmaningen2017

Ufo nummer 8

En kofta! Och vilken kofta sedan! Denna är ju perfekt. Precis vad jag ville ha. Den är stickad efter ett mönster i Allers men det finns också på Novitas hemsida.  Garnet är Eco Cotton från Novita. Titta den sitter ju precis som den ska. Detta är mitt 8:e projekt i #ufoutmaningen2017 och jag har redan tagit tag i nästa projekt. Målet är 10 ufoprojekt i år, men fortsätter det så här bra, så får jag höja ribban. Först tänkte jag bara hålla på fram till sportlovet, men så gick det så bra att jag tänkte att jag fortsätter fram till påsk. Nu fortsätter jag till midsommar och sedan får vi se. 

Jag gillar detaljerna på koftan. Mönstret är väldigt snyggt och skapar en fin struktur. Knapparna hittade jag efter en stunds letande hos Matssons band på Kungsgatan. Visst blev de väl pricken över i. 


Ytterligare en detalj på koftan är fickorna. De gör också att designen lyfter och koftan blir det där lilla extra. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *