Aktuellt, Hildurs gratismönster 2017, Virkat - halskrage

Hildurs gratismönster 2017 – mars – Isidor den maffiga halskragen


I mars virkar vi så att det ser stickat ut. Denna teknik sprang jag på ganska nyligen och jag fick en idé till en randig halskrage nästan på en gång! Ni måste bara prova för detta var faktiskt ett väldigt roligt sätt att virka halvstolpar på. Jag har försökt att skriva ett mönster med bilder så att ni ska förstå hur man gör. Jag har gjort den randig, men självklart kan du göra den enfärgad också. Jag har döpt halskrage till Isidor.

Vill du köpa Isidor maffig halskrage, som virk-kit med 2 nystan Dale Hubro, virknål samt mönster så hittar du det i butiken.

Mönster till Isidor maffig halskrage, som är mars månads gatismönster, så hittar du det här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *