Egen design, ufoutmaningen2017, Virkat - sjal

Ufoutmaningen2017 – det tredje projektet!

Jag är så otroligt nöjd – tre projekt blev färdiga under min #ufoutmaning2017. Sportlovet börjar nu för vår del och jag kan luta mig tillbaka och tänka att jag faktiskt fick en hel del gjort. Dessutom har jag fått blodad tand när det gäller att plocka upp de där gamla projekten och göra dem klara. Kanske plockar jag upp tråden efter sportlovet och kör ett nytt race fram till påsk. Ni vet lite vårstädning bland projekt och påsar.

Den här sjalen är virkad efter ett mönster som jag såg på ett diagram och som bara kom förbi i något instagramflöde, eller om det var Facebook eller kanske pinterest. Jag tog det och började virka utan någon plan alls egentligen. För att pigga upp det hela så plockade jag fram ett rosa garn som jag använt för många år sedan och livade upp kanten. En kant som jag för övrig snodde ihop helt improviserat. Denna sjal hoppas jag att få flitig användning av när det blir lite mer vår ute.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *