Aktuellt, Utmaning

Får jag bjuda på en utmaning!


Jag har inget problem med att man kan ha många projekt igång samtidigt. Jag har alltid det och låter lusten styra när jag väljer vad jag ska sticka eller virka på. Men nu har det hela gått lite över styr. Projekten har helt enkelt blivit för många. Vad är för många då kan man undra. Ja det är nog upp till var och en att fundera ut det. För mig är det insikten att jag inte kan överblicka dem alla som varit avgörande. Så jag har en UFO-utmaning fram till vecka 9 då sportlovet börjar där jag bor. Under perioden fram tills dess ska jag slutföra så många projekt det bara går. Tröjan på bilden är ett bra exempel. Den är snart klar. Bara en halv ärm kvar nu. Så vilka regler ska då gälla och så några tips:

 • Slutför så många ofärdiga projekt du hinner, s.k. UFOn, under perioden. 
 • Inget nytt får påbörjas om inte UFO-högen tagit slut. 
 • Det är ok att repa upp och lägga tillbaka garnet på hyllan i väntan på ett bättre projekt. 
 • Ge ett projekt en timme innan du ger upp det helt. Ibland är det trögt att hitta tillbaka till ett projekt, men när man väl gjort det brukar det vara rätt så kul. 
 • Börja gärna med något du vill använda nu eller något som snabbt blir klart. Det är bra för motivationen. 
 • Dela, dela, dela! Dela med dig av med eller motgångar via kommentarer här på bloggen, via inlägg på FB-sidan eller Instagram #ufoutmaningen2017. 

Visst hänger du väl på! Det blir lite som en vårstädning innan våren kommer. 

4 reaktioner på ”Får jag bjuda på en utmaning!

 1. Har antagit utmaningen med stormsteg
  Stickat klart mina kalsockor från 2015
  repat upp 3:e sockan i ett par :O det garnet får bli mössa istället
  repat upp en vante sedan 1993? är den inte klar nu så vill nog garnet bli annat.
  Stickar nu på ett par vantar jag började på i november så snart är de färdiga.
  Får se om jag vågar kolla mer i mina skåp och lådor, Eller om jag ska sticka lite disktrasor mellan varven

  1. Inget som hindrar att man varvar med något annat, det har jag också gjort. Mitt resultat så här långt har blivit 3 färdiga projekt och ett som är klart till 75%.

   Att repa upp och lägga tillbaka nystanen bland de andra är ibland den bästa lösningen. Jag har något sådant projekt också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *