Aktuellt, Egen design, Försäljning, House of Hildur, Inspiration, Stickat - Pulsvärmare

Hildurs gratismönster 2017 – Februari – Hjärtliga stickade muddar

Det är februari och faktiskt så är det alla hjärtans dag om mindre än två veckor. Detta har inspirerat mig när jag gjort februari månads gratismönster de Hjärtliga stickade muddarna. Garnet jag valt att använda mig av denna gång är Dale Alpakka från Dale Garn. Detta är ett riktigt lyxigt garn i ren alpacka som sitter så mjukt och behagligt på. Lätta och tunna, men ändå så varma.

 

Det går åt lite drygt ett halvt nystan av basfärgen och så runt 10 gram av komplementfärgen för randning och hjärtan. Mönstret till muddarna hittar du här på bloggen. Allt du behöver i materialväg finns i butiken. – garnet Dale Alpakka samt stickor, både strumpstickor och rundstickor. Vi har även tagit fram ett stick-kit med garn, stickor och mönster för endast 99 kr.  Här kan du välja olika färger som basfärg, men alla har körsbär/cerise som komplementfärg. Detta stick-kit kommer att finnas tillgängligt i butiken under februari så långt lagret räcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *