Event, Inspiration, Kurser och Event

Ledigheten är slut! 

I år börjar jag jobba på en tisdag. Vanligtvis brukar jag börja en torsdag för då blir det liksom lite mjukstart efter semestern. Men i år blir det som sagt en tisdag och dessutom inleder jag dagen med en rotfyllning! Jag ger inte mycket för den mjukstarten faktiskt. 

I dagarna sitter jag annars mest och finputsar på workshopmaterialet till Stick-&virkretreatet i september. Igår satt jag och virkade på sjalarna som ska ingå i sjaldelen av workshopen. Det var så roligt och plötsligt så var huvudet fullt av idéer till sjalmönster. Det är så kul med kreativitet. Den bara glimmar till när man egentligen är fokuserad på något helt annat. Nu skulle jag ge mycket för en hel veckas ledighet till då jag bara kunde fokusera på att prova nya idéer. Men jag får suga på den karamellen och hoppas på lite tid för det till helgen istället. 

Av sjalvarianter på retreatet blir det för övrigt 3 virkade och 3 stickade så att deltagarna har lite varianter att utgå ifrån om det faller någon i smaken att designa sig en egen sjal. Workshopen kommer att bli ett stort smörgåsbord av olika garn och tekniker att prova på. Detta ska bli så roligt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *