Stickat - handduk

Det är kallt och en halsduk värmer!


Plötsligt blev det höst i luften. Vad fort det gick! Hoppas det bara är en försmak av september och att sommarvärmen snart är tillbaka. Det känns så skönt att jag blivit färdig med min värmande halsduk ändå. 

Halsduken är stickad med lyfta maskor och i två olika garn. Ett ganska tunt garn och ett kraftigare Norogarn. Effekten blev väldigt fin och det var ett roligt projekt. Sjalen heter Esperanza och mönster och garn kommer ifrån @hamiltonyarns. 


På närbilden kan man se hur fint det tjockare Norogarnet framträder i sina vackra färger. Mönstret gör så att halsduken håller sig plan och inte rullar ihop sig. Inga kantmaskor behövs och bara det är ju en vinst. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *