Tankar kring handarbete

Små glädjeämnen


Det är sommar och det är inget litet glädjeämne! Och det finns saker så här års som får mig att få en bra start på dagen. Vad sägs om färska jordgubbar i yoghurten på morgonen, lite folk på bussen på väg till jobbet så att man i lugn och ro kan sitta och sticka en stund. För att inte tala om ljuset. Det är ju nästan ljust dygnet runt! 

Min stickning just nu innehåller en lyft maska vartannat varv vilket skapar en vacker randning. Det är också en liten sak som får mig art bli glad. Det enkla är ofta det bästa. 

Jag är också glad över att vi fick till en liten stickträff på WWKIPD trots att vädergudarna inte var på vår sida. 

Jag hoppas ni också har många små och stora glädjeämnen runt omkring er!

Ha en fin dag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *