Aktuellt, Event

World Wide Knit in Public Day!

Hjärtan på träPå lördag är det dags! Då firar vi World Wide Knit In Public Day! Det är ett fantastiskt tillfälle att sitta med vänner och bekanta och en och annan okänd och sticka och kanske ta en fika tillsammans. Vi hoppas på strålande sol – även om väderprognosen hotar med något annat. Men har en plan B om det vill sig riktigt illa.

Vi tänker träffas på lördag i Tanto, vid Lignagatans slut på gräsmattan, mellan kl 13-15. Det är ett gratis event där du tar med dig eller köper din egen fika eller vad du vill ha och så sitter vi och stickar tillsammans. ALLA är välkomna oavsett kunskaper. ww-kip-day pågår samma dag runt om i världen, så passa på att delta i ett världsengagerande arrangemang!

För att du ska kunna hålla dig uppdaterad med senaste nytt och vart vi träffas vid regn så gå in på vårt facebook-event och anmäl där att du kommer. För oss är det kul att veta hur många vi blir, så vi blir väldigt glada om du tackar ja på evenemanget.

Om du inte kan komma till Tanto, men ändå tycker att det låter kul, så kan du väl komma till Facebookeventet och delta online. Skicka in lite bilder på vad du stickar på och kika på våra inlägg. Ju fler vi blir desto roligare blir det 🙂

Varmt Välkomna!

Maria & Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *