Aktuellt

Den sista våryran är här!

Våryra sjal

Idag är det dags för det sista gratismönstret av Våryra, som är den andra delen av Hildurs Årstider 2016. Den första Våryran var ett sittunderlag, den andra Våryran randiga muddar och nu den sista våryran som är en asymmetrisk, randig sjal med picotkant. Om du varit flitig och provat alla tidigare mönster av Våryra, så kanske det snart ser ut hemma hos dig som det gör hos mig.

Som vanligt är mönstret gratis och på svenska och jag hoppas att du ska tycka att det är lika roligt att sticka asymmetriska sjalar som jag tycker att det är. Garnet jag använt heter Hverdags och finns att köpa i butiken, liksom rundsticka nr 3 som du också behöver.

Mönstret till Sjalen Våryra hittar du här.

Våryra alla delar

Bilden ovan visar alla delar av våryra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *