Aktuellt

Sommarprojekt

LupinerIdag har jag gått och funderat på om jag ska skaffa mig något sommarprojekt och vad det skulle vara. Jag är sugen på att göra någon tröja i lingarn, så nu ska jag fundera på vilken modell jag borde prova. Men man kan ju inte bara ha nya projekt man måste ju avsluta några gamla också och kanske genomföra några små projekt där emellan som omväxling. Kanske är det dags att lära sig något nytt också. När man är ledig och när kvällarna är långa, så finns ju tid över att utmana sig själv. Jag vill lära mig mer om virkning och är väldigt sugen på att prova det där med att virka flätor och så vill jag testa fler projekt med flerfärgsvirkning. Så nu måste jag hitta några lämpliga projekt där jag kan prova lite nya färdigheter. Jag har ju även en massa garn som jag inte hunnit med att använda än, så sysslolös kommer jag inte att vara.

Vad har jag då på min hylla med gamla projekt? Jo det finns en hel del smått och gott:

  • Det är en turkos ullkofta som legat och väntat nu av och till i 2 år… Nu ska den bli klar.
  • En linsjal efter eget huvud, som kan vara skön att svepa om halsen en mulen sommardag.
  • En randig kofta i två nyanser av grått och med rosa inslag. Den har väl i alla fall väntat i 1 1/2 år… kvalitén är bomull/ull så den blir nog skön att använda redan i sommar.
  • och så filten naturligtvis. jag ligger lite efter på rutfronten,men nu är jag supertaggad att komma ikapp.

img_6901.jpg

Jag börjar så i alla fall, så får vi se hur det går vartefter sommaren lider. Nu är det lite knappt en månad kvar till midsommar, så jag gör en avrapportering efter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *