Hildurs lilla oväntade, Virkat - smycken

En ring

  
Jag har virkat mig en liten ring. Den består av en virkad ros eller vad vi nu ska kalla min bolliknande skapelse med pärlor på, som jag sytt fast på en ringstomme. Den är virkad som en remsa som jag sedan har rullat ihop och sytt ihop och sedan fäst vid själva ringstommen. En ringstomme kan man köpa på t ex Panduro eller Slöjd-detaljer. 

Detta projekt hör kanske inte till något som jag brukar göra, men det är kreativt och utmanande att göra saker utanför komfortzonen. Jag ska försöka utmana mig själv att göra sådana här lite ovanliga och oväntade projekt under detta år och jag kommer att kalla dem ”Hildurs lilla oväntade”! Kanske har ni något roligt uppslag som jag kan prova. Jag är t ex sugen på att virka  eller sticka i oväntade material. Så har ni idéer så får ni gärna bomba mig med dessa. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *