Försäljning, Marknad

Djurö marknad

 Vad kul det var att stå på marknad igen. Jag träffade så mycket glada och trevliga människor. Garnet och inspirationen flödade! Det hela började lite trevande med lite folk och så en regnskur på det! Jag som inte hade något tak! Det var bara att täcka över allt med plast och vänta på att det skulle gå över. Som tur var så drog de elaka regnmolnen ganska snart förbi och solen kom fram. Det blev en härlig dag i solen med många besökare. Under den sista timmen kom det lite regn igen, men det var bara att dra över plasten igen, så klarade vi oss riktigt bra. Den enda nackdelen med att stå ensam på marknad är att man inte har möjlighet att gå och titta vad andra säljer. Tur att folk som kommer förbi är så trevliga och pratsamma annars hade det varit lite ensamt. Sonen kom som tur var efter halva dagen och gjorde mig sällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *