Stickat - kofta

Koftan växer

Det lönar sig faktiskt att åka på cup. Även om det mesta verkar gå ett-i-ett, så får man en och annan stund för sig själv och hinner sticka ett par varv. Jag hade med mig ett par nystan och tänkte att det skulle räcka gott och väl, men garnet tog nästan slut innan jag kom hem. Koftan stickas nerifrån och  upp i ett stycke. Just nu stickar jag midjan och den ”flärp” som ska bilda själva knäppningen. Jag oroar mig lite för att det rullar upp sig så mycket, men med lite blockning, så ska jag väl få bukt med det. Måste säkert blocka ut den en hel del överhuvudtaget, för den ser väldigt liten ut.

Den danska koftan

På fredag är det dags igen för ett nytt mönster av månadens disktrasa. Julimönstret publiceras på fredag. Behöver du garn? Ta i så fall en titt i butiken, för vi har massor av Soft Cotton i hyllorna.

Månadens disktrasa 2015 annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *