Försäljning, House of Hildur, Stickat - halsduk

Stickad Halskrage i det ljuvligaste alpackagarn

Huva på plats

För alla oss som fryser så här års gäller det att klä sig så varmt det bara går. Jag har gjort en generös halskrage med ett ganska enkelt flätmönster som passar både killar/män och tjejer/kvinnor. Halskragen är i vuxenstorlek, men det är ganska enkelt att göra den lite större eller lite mindre. Jag har stickat den i Misti Alpaca Baby Me Boo. Det gick åt en härva.Mönsterbild huvaGarnet är väldigt mjukt och skönt att ha runt halsen. Det har en väldigt oregelbunden tjocklek, men det tunna och det lite kraftigare bildar en fin struktur. Till det kommer att garnet har vackra färgskiftningar och fin lyster. Denna är stickad i färgen Blue Bell. 

Alla som köper en härva Misti Alpacka Baby Me Boo får med ett mönster till halskragen på köpet. Gäller så länge lagret räcker.

HoH_l_lime

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *