Stickat - kofta

Krydda – en riktig koftdröm!

Det har nog inte undgått så många att Knitty är ute med sitt nya nummer Deep Fall 2014. Bland alla fina mönster, så fanns det en fantastiskt fin kofta designad av svenska Madeleine Nilsson.  Koftan heter Krydda. När jag ser något jag gillar, så måste jag bara prova att göra en direkt utan dröjesmål.Tålamod är inte min starka sida som ni kanske förstår. När inspirationen gör sig gällande, så faller jag direkt. Och föll var precis vad jag gjorde när jag fick syn på denna. Vilken vacker och kvinnlig modell. Ni tittar nu på bilden och undrar nog vad jag pratar om, för så fantastiskt vackert och kvinnligt ser ju inte detta ut. Men klicka på länken krydda här ovanför så förstår ni nog vad jag menar.

Krydda Cardigan 1

Även om jag inte har det perfekta garnet, kanske inte ens tillräckligt mycket, så har jag dragit igång projektet och sitter som bäst och funderar på vilket eller vilka garner jag ska komplettera med för att få ihop hela koftan. Jag har lite idéer kring en spännande och lite djärv färgkombination, som blir mycket mer uppseendeväckande än denna väldigt fina och harmoniska gröna färg som jag börjat med. Men jag lurar vidare på det en stund till. Men jag tänker lite rosa, lite lila, kanske lite vinröd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *