Stickat - halsduk

Halsduken i akrylgarn

Så var den färdig. Halsduken som jag stickade i akrylgarn. Den blev stor, färgerna är fantastiska och jag har redan suttit insvept i den och värmt mig under årets första lite kallare höstdag. Den blev fin faktiskt. Jag är lite förvånad. Tror jag liksom dömt ut den lite på förhand när jag kände på garnet och tänkte att detta är verkligen inte min grej. När jag stickade och blev varm om fingrarna, så knarrade det och gnisslade om stickningen. Men trots det så är jag ganska nöjd med resultatet. Mönstret var vackert och gjorde garnet rättvisa. Tror att den mest kommer att komma till användning hemma, när man på kvällen kryper upp i soffan och känner sig lite frusen. Då kan det vara skönt att få svepa in sig i något varmt och mjukt.Akrylhallsduk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *