Försäljning, House of Hildur, Stickat - sockor

Hösten är här – fram med sockorna!

28320_rutaMan kan ju tycka vad man vill om att det blir mörkare och att hösten kryper in över landet. Men det är ju faktiskt inte mycket man kan göra åt saken. Bara att gilla läget. Jag tror inte på detta att man ska frysa in vintern och svettas in våren. Jag tror på att vara varm året om. Det finns ju några knep att ta till om man tillhör den frusna sorten, som jag gör. Vi börjar därför med fötterna. Det går inte att hålla sig varm om man fryser om fötterna. Ett par härliga sockor kan göra en enorm skillnad. Man kan ha olika för olika tillfällen. Några passar i kängorna, några går man omkring med hemma och några specialare kan man ha i sängen så är man varm om fötterna även där. Dags att sticka sockor med andra ord! Tror jag ska sticka mig ett par till!

House of Hildur har raggsocksgarn och raggsocks-kit. Välkommen in i butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *