Semesterrensning 2014

Pågående projekt

I helgen har jag varvat dessa tre projekt:
– En matta virkad av trikåtrasor. Jag använder en virknål, storlek 10, så det går ganska fort. Men att virka i trikåtrasor är hårt, så man får ont i händerna. Man kan bara virka en liten bit åt gången.
– Surry Hills Cardigan. Jag närmar mig slutet här, men jag tror inte att garnet kommer att räcka… Och garnbutiken har semesterstängt. Jag fortsätter motvilligt att jobba med denna. Känns inte så kul när jag inte kan få den färdig. Men jag har beslutat mig att göra så långt som garnet räcket, så att jag vet hur mycket jag måste komplettera med.
– En strandväska inspirerad av havets färger.

Det finns fler projekt i korgen. Att handarbeta måste ingalunda vara enformigt.

20140715-095053-35453836.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *