Semesterrensning 2014, Tankar kring handarbete

Projektkorgar

20140711-171202-61922153.jpg
Vet ni vad detta är? Det är två av mina projektkorgar. Här i finns tröjor, koftor, väskor, grytlappar, nya projekt, gamla projekt, projekt som ännu så länge bara finns i mitt huvud. Jag ni fattar här i finns det mesta. Det värsta är att jag säkert har lika mycket till på lite andra ställen… Jag är alltså där igen, vid den där punkten när man säger att nu är det nog! Dags att göra någonting färdigt. Jag har varit vid den här punkten förut och det känns alltid så skönt när rensningen ger resultat. Men inga måsten. Det får bara vara glädje med mitt handarbetande.

Nu, idag börjar min semester och jag ska börja rensa upp i röran, göra färdigt eller riva upp. Vi får se. Ordning ska det bli i alla fall och roligt ska det bli också. Nu har jag ju all tid i världen att göra färdigt. Semester, jag suger lite på det ordet och det känns så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *