Stickat - kofta, Veckans UFO

En blommig kofta

Dropskofta turkosRöda pärlemorknappar blev pricken över i! Nu sitter de på plats och jag kan börja använda min kofta. Jag tycker mycket om det blommiga oket, men detta var inte en rolig kofta att sticka. Ska man sticka mönster med två färger, så måste man sticka runt om det ska bli riktigt bra och jämt. Denna kofta stickades fram och tillbaka på rundstickor och det var omöjligt att få till det riktigt bra. Dessutom har de tänkt fel när det gäller minskningar och hur mönstret blir på koftan när den är färdig. Blommönstret är inte symmetrisk och hamnar inte rätt längst fram, men jag väljer att blunda för det och njuta av koftan i alla fall. Men ärligt talat Drops det är lite skämsmössa på att göra något som kunde blivit så bra, så slarvigt! Jag har stickat min i garn från Ullcentrum i Östergötland förutom det turkosa som jag köpt på Sätergläntan.

 

2 reaktioner på ”En blommig kofta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *