Aktuellt

Resultat efter UFO-OS!

Det var riktigt skönt att ha en rensningsperiod faktiskt. Jag har fortfarande många ofullbordade projekt i gömmorna, så jag ska nog ha en UFO-vecka i mars också för att göra klart ytterligare några projekt. Resultatet efter denna period blev 5 färdiga eller åtminstone nästan färdig projekt.

  1. Disktrasa
  2. Handduk
  3. Sjal
  4. Kofta (saknar ännu knappar)
  5. Kofta (saknar ännu knappar)

Ni får en liten förhandstitt på koftorna. De ligger utsträckta på golvet och väntar på att bli torra och på att få knappar isydda. Dessa planerar jag att införskaffa idag, så snart, så har jag två nya koftor att använda också. Jag ska berätta mer om dem när jag är helt klar och då också passa på att fota lite snyggare bilder än dessa. Nu är de ju blöta också och mörkare än de blir sedan. Jag är nöjd och det känns skönt att ha haft denna vecka. Men nu kliar det i fingrarna på mig att få sätta igång med något nytt. Koftor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *