Stickat - kofta

Brigit Cardigan del 2

Ops! Stavade fel på namnet här om dagen. Jag läste Birgit, men det ska ju vara Brigit. Mönstret hittar du gratis på Ravelry via denna länk: Brigit Cardigan

Brigit Cardigan

Jag har stickat på ett par kvällar till. Det är svårt att visa framstegen just nu på ett vettigt sätt, men bilden visar i alla fall att flätan sträcker sig från nacken över Axeln och sedan fortsätter den ner över ärmen. Jag har valt lite annorlunda ökningar än i mönstret för jag gillade inte att göra som det står 🙂 Tyckte inte att det blev fint med mitt garn och så blir det ju ibland när man inte använder det garn som står i beskrivningen.

1 reaktion på ”Brigit Cardigan del 2

  1. Tack för snabbt svar:)
    Hoppas att jag fixar detta…..
    man får ta det som en prövning bra träning på engelska.

    Mvh
    Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *