Aktuellt

Birgit Cardigan

Just nu har jag fått pausa arbetet med min Eisen Cardigan. Jag har lite ont i en axel och Eisen börjar bli för tung. Jag låter den därför ligga och vila några dagar.

Jag har länge haft några härvor Lucca Fino garn liggande, utan att veta vad jag ska göra med det. Igår hittade jag ett gratismöster på en kofta som heter Birgit Cardigan. Det är också en uppifrån-och-ner kofta. Mönstret har fina flätdetaljer, men i övrigt är det slätstickning som gäller. Mitt garn är egentligen lite för tunt, men jag provar, så får vi se om det funkar.

20130224-090055.jpg

1 reaktion på ”Birgit Cardigan

 1. Hej!
  Tröjan du stickar ”Birgit Cardigan” verkar härlig. Jag har försökt att hitta mönstret
  men jag tror inte det var rätt. Kan du tipsa var jag ska söka?
  Jättesnällt om du vill det:)
  Vänliga hälsningar
  Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *