Tankar kring handarbete

Årsbokslut!

Jag ser tillbaka på ett år som varit fullt av alla möjliga aktiviteter. Jag har inte riktigt känt att jag hunnit med allt jag velat göra och trodde nog inte att jag hunnit med så mycket. Men jag ser tillbaka och antecknar och inser att det faktiskt blivit en hel del ändå.

Följande har jag gjort under året:

 • 4 disktrasor
 • 7 grytlappar
 • ca 25 bokmärken
 • 6 mobilfodral
 • 2 flaggspel
 • 1 lampskärm
 • 3 mattor
 • 6 sjalar (Wellen, Merry, en sjal av förgarn, Traveling woman, Mara och Myrtle)
 • 1 olle
 • 1 sotarmössa
 • 1 par sockor

Jag har dessutom hunnit med att göra ett par återbruksprojekt, varav mattorna var exempel på detta liksom burkarna jag virkade fina lock till några burkar som jag återanvände. Jag har spunnit två härvor eget garn. Under januari och februari månad arbetade jag mycket med lövet som var med i Hemslöjdens utställning på Liljevalchs. Jag har även designat ett mönster till en virkad prinsessa.

I slutet av året fick jag även tid med lite julpyssel:

 • En stickad musfé
 • En invirkad glödlampsburk
 • Två invirkade glaskulor till granen
 • En julstrumpa.

Så jag lägger ner de där tankarna som säger att jag inte hunnit med något under 2012, för jag har uppenbarligen helt fel. Det är gott att göra årsbokslut när man inser att man hunnit med vansinnigt mycket mer än man kom ihåg.

Ett riktigt gott nytt år önskar jag er alla!

2 reaktioner på ”Årsbokslut!

 1. Oj, vad du har hunnit med mycket!!!!
  Ser framemot dina projekt framöver. Sitter alltid på spänn och väntar på dina inlägg. Gott Nytt 2013! Kanske vi ses någon fredag när jag bara dimper in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *