KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

Metalouse shawl

Jag har nu haft långa, sköna, lediga dagar tillsammans med familjen. Jag passade på att påbörja ett nytt projekt, för att riktigt fira att det varit ledigt. Jag började sticka på Stephen Wests Metalouse sjal. Den finns som gratismönster hos Knitty.

Metalouse 1

Jag har inte riktigt det garn som man ska ha, men jag tror att den blir rätt så ok ändå faktiskt. Äntligen får jag göra mig av med ett garn som jag haft länge i gömmorna. Jag är inte supernöjd med den kvalitén, men jag tror det fixar till sig när jag blockar den. Jag är nu på andra sektionen och ska väl sticka en si så där 10 cm till innan den är klar.

Jag har dessutom upptäckt att Sticka har en mysteriestickning – fingervantar, som jag är sugen på att påbörja. Det kanske får bli två parallella projekt den närmaste tiden 🙂

1 reaktion på ”Metalouse shawl

  1. Denna sjal ser härlig ut! Blir sugen på att börja en sådan sjal jag med. Kanske kan hitta några garner i mina gömmor till detta projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *