Aktuellt

Lite av varje

Igår blev min Myrtle Mystery sjal färdig. De sista maskorna är stickade och den är avmaskad och klar. Nu ska jag fästa lite trådar och blocka den. Det får bli till kvällen och så hoppas jag att vädret är med mig så att jag får till lite fina bilder av den i slutet av veckan.

Idag blev jag uppmärksammad på ett välgörenhetsprojekt. Det är Hemmets Journal som tillsammans med Erikshjälpen och Human Bridge anordnar en annorlunda insamling för nyfödda barn i Zambia. Insamlingen heter Sticka och Skicka. Där finns mönster som man kan använda sig av för att sticka t ex en mössa eller en kofta. Ett fint initiativ som pågår fram till 1 december. Visst ska man väl kunna klämma in tillräckligt med tid för att sticka något till den insamlingen tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *